Bet365 – Sportspel på internet när det är som bäst

Bet365 har synts på reklampelare runt om i Sverige och på vissa tv-kanaler har det rullat uppmärksammade reklamfilmer, inte minst när denna reklamfilm dök upp. Men hur som helst är bet365 en av de mest uppskattade sidorna på internet när det kommer till sportspel och att satsa på oddset.

bet365

Nu när det är och har varit fotbolls VM i Brasilien är det många som vänder sig till bet365 för att spela framför andra sidor som Svenska Spel och Betsson eller Unibet. Det går att se på sidan och supporten att man älskar sport, och att spela på sport. Förutom de vanligaste sporterna som fotboll och ishockey så finns det ett 20-tal fler som man kan använda för att spela på oddset.

Bet365 erbjuder oddsspel på bland annat:

Backhoppning
Basket
Golf
Greyhounds
Handboll
Snooker
Speedway
Tennis
Vollyboll

Och många fler sporter.

Som ni ser är det ganska många olika sporter som ligger i deras utbud, vissa populärare än andra men det breda sortimentet på sporter gör bet365 till en bra webbplats.

Bet365 satsar också på den allra senaste tekniken med mobila lösningar. Nu kan du spela och satsa direkt i din mobiltelefon. Företaget har också tagit fram många lösningar för att anpassa sig till kundernas behov. Först och främst kan du besöka den vanliga hemsidan med din mobil eller surfplatta. Men vill man få ut mer finns det en möjlighet att skaffa deras appar som finns att hämta till iPhone och Android.

För att hämta bet365s app till iPhone besöker du App Store

För Android-mobiler besöker du Google Play