Får bestämma sin egen lön i KHL

Ishockeylegendaren Teemu Selänne har fått ett väldigt bra förhandlingsläge nu. Han har gjort stor succé under sin tid i NHL och har inte riktigt bestämt sig om han vill fortsätta med ishockeyn eller ej. Selänne är trots allt 44 år gammal så en pension hägrar nog inom något år. Han har dock fått erbjudande om att spela för laget Jokeriet som går in i Kontinental Hockey League (KHL) nästa säsong. Nu har han fått ett väldigt bra förhandlingsläge. Källor säger att Teemu Selänne ska få bestämma allt kring sitt kontrakt. Det ska vara lönen, han ska i princip ha fria händer när det kommer till att bestämma sin egen lön i laget. Många säger dock att det inte kommer att falla på pengarna, det blir andra saker som avgör om Teemu Selänne ska ansluta sig till Jokeriet.

Han ska också få en möjlighet att bestämma vilka matcher som han ska spela med laget. Troligen kommer han att välja hemmamatcherna och slippa alla resor.

Selänne gjorde sin allra sista NHL-match under våren 2014 när hans lag Anaheim Ducks åkte ut från slutspelet om Stanley Cup. Där avslutade han en lång och framgångsrik karriär som NHL-proffs.

Vi får se om han väljer att gå till Jokeriet trots allt. Han har sagt i en intervju att han ska fundera på avtalet med klubben. Jokeriet var den klubb i Finland som Teemu Selänne spelade i innan han flyttade över till NHL. Det blev hela sju säsonger med klubben under den tiden, så han har en stark koppling till dem.

För oddsspel på KHL rekommenderar vi Expekt. Spel och bettingbolaget på nätet som har Oddspel, live-betting, poker och casino.